WAARANDERS

Een vernieuwend concept

Wonen en werken in een eetbaar landschap. Het kan in Waaranders! Waaranders biedt ruimte aan mensen met een beperking, ouderen, gezinnen en alleenstaanden. Iedereen is welkom! Samen vormen ze een buurtschap, waarin noaberschap centraal staat. De woonomgeving is prettig en veilig. Mensen kennen elkaar en staan –als dat nodig is- voor elkaar klaar. Het uitgangspunt is dat zij zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. Dit geldt voor ouderen, maar ook voor mensen met een beperking.

Waaranders sluit aan bij de uitgangspunten voor de positieve gezondheid. Want het gaat mensen niet alleen om hun lichamelijke gezondheid. Wij vinden vooral een betekenisvol leven belangrijk. Kun je je bijvoorbeeld voldoende redden? Voel je je gelukkig of misschien juist eenzaam? En is er misschien medische zorg nodig of steun uit je omgeving? Het gaat erom dat jij je gezond en energiek voelt, op de manier die bij jou past. Dat is Positieve Gezondheid. Dat is Waaranders. 

Wordt u enthousiast en heeft of kent u een uitdagende locatie waar woningbouw en zorg mogelijk is? Wij gaan de uitdaging aan en maken voor één locatie een vrijblijvend ontwikkelconcept.

www.waaranderswonen.nl