Wij een nieuwe werkplek, jij een nieuwe baan?!

Wij zijn verhuisd van Parkwijk naar Schepenen 9 in Lelystad. Een stoer pand van Onix Architecten gelegen achter het NS-station en de rechtbank in Lelystad. Een pand dat we delen met Woonzorg FlevolandDuurzaamMedia.nl en Anja Alderliesten van yogastudio De Zonnecirkel en Ayurvedic Coaching.

Het nieuwe kantoor is op loopafstand van het centrum en heeft niet alleen een mooi uitzicht op Provincie Flevoland maar nog veel meer. Onder andere een Waaranders Wonen presentatieruimte, creatieve tekenkamer, huiskamer, bel/beeldbelkantoor, tafeltennistafel, hardloop-gang, veel te grote vergaderruimte, kantoor I/VII en nog een aantal andere ruimtes waar we iets voor gaan bedenken.

Genoeg ruimte voor nieuwe collega’s!

Daarnaast is het vooral een fijne werkplek waar we samen met Erik RoestHilde StahlieGertjan ReilNikè RuijterDick Koster en Nadine Gernaat-Wijnnobel aan onze projecten kunnen werken.

Woonconcepten waar iedereen met elkaar in verbinding kan gaan. Een buurtschap dat ontworpen en ingericht is om gelukkig samen te leven met je buren, maar ook je eigen plek te hebben.

Spreekt jou dit aan en word jij als projectmanager of stedenbouwkundige nog enthousiaster van:

  • Ons nieuwe kantoor is een creatieve werkplek met veel potentie!
  • Impact maken we samen!
    Met elkaar werken we aan bijzondere woonconcepten. We creëren een leefomgeving die bijdraagt aan geluk en gezondheid voor jong en oud, voor mensen met een beperking of een andere zorgbehoefte.
  • Werken met zes ondernemende, gezellige, daadkrachtige creatievelingen.


… dan willen we heel graag kennismaken met jou.

Ben je geïnteresseerd of heb je eerst nog wat vragen, neem dan gerust contact op met onze Office Manager Nadine Gernaat-Wijnnobel:

📞 06 – 24 82 39 85
📧 nadine.gernaat@cittanova.nl

#woningbouw #samen #geluk #werven #collegagezocht

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Ontmoeten in het groen: samen doen!

Deze maand was het dan zover! Wij zijn samen met Sabine Megens-de Meza van WIJKR8CHT de bewoners van Hugo’s tuin aan de slag gegaan met

Onze collega Nikè aan het woord

GROEN EN GELUKKIG “Ik ben als stedenbouwkundige afgestudeerd aan de TU Delft. Stedenbouw trok mij het meest en dan in het bijzonder het ontwerpen van