CITTANOVA

Citta staat voor stad of plaats en nova staat voor nieuw. Precies daar waar onze passies samenkomen: bij de gebouwde omgeving en bij het bedenken van nieuwe en inspirerende plannen en ideeën voor de gebouwde omgeving. Ons beeldmerk vertelt het verhaal. Van idee, naar plan, naar uitvoering. Van ontwikkeling tot realisatie.
 

Cittanova laat zich kenmerken door een informele, creatieve, zakelijke, enthousiaste en nuchtere werkwijze. Samen de gestelde doelen bereiken is ons devies. 

Sinds mei 2009 vormt Gertjan Reil samen met Hans de Groote de directie van het bureau. Samen met Dick Koster en Nikè Ruijter vormen ze een professioneel team, inzetbaar in het brede speelveld van de ruimtelijke ontwikkeling, van gebiedsmanagement tot ruimtelijke visies en advisering.

Naast detachering en advisering is Cittanova ook succesvol actief in ontwikkeling van ruimtelijke concepten. Het woningbouwconcept Waaranders is in eigen beheer ontwikkeld en wordt succesvol gerealiseerd op meerdere locaties in Nederland.

Hans de Groote

Hans volgde de studie MER aan de HEAO Enschede en heeft nadien de opleiding grondbedrijf bij de Bestuursacademie gedaan. Na enkele jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt is Hans overgestapt naar de overheid.

Lees meer

Gertjan Reil

Gertjan volgde de studie Bouwkunde, afstudeerrichting bouwmanagement en vastgoedbeheer,  aan de Technische Universiteit Delft.

Lees meer

Nikè Ruijter

Nikè studeerde Stedenbouwkunde aan de Technische Universiteit Delft. Na haar studie is Nikè bij de gemeente Zandvoort gaan werken en daarna bij de gemeente Lelystad.
 

Lees meer

Dick Koster

Dick heeft diverse opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van bouwen, stedenbouw, projectmanagement en management. Dick heeft bij meerdere gemeenten gewerkt en bij een adviesbureau voor ruimtelijke ordening.

Lees meer

Erik Roest

Erik heeft Planologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Na een korte periode werkzaam te zijn geweest bij Stadsdeel Osdorp, gemeente Amsterdam, heeft hij tien jaar gewerkt aan het Stadshart van de gemeente Almere. 
 

Lees meer

Nadine Gernaat

Nadine is na afronding van de Schoevers opleiding Directiesecretaresse in 1994 gestart als management ondersteuner in het bedrijfsleven. Sindsdien heeft zij zich van junior secretaresse ontwikkeld tot all round office manager.

 

Lees meer