De handtekeningen zijn gezet 📝

Wij delen graag bijzonder nieuws met jullie! Hans de Groote heeft namelijk het directeursstokje overgegeven aan Nikè Ruijter. Zij heeft zijn aandelen overgenomen en per deze maand zijn Gertjan Reil en Nikè dus partners; de twee directeuren van Cittanova Bureau voor Planontwikkeling.

Wij kijken uit naar een fantastische samenwerking binnen deze nieuwe dynamiek. Ons hele team staat te springen om  Cittanova verder uit te bouwen en een bijdrage te leveren aan het woongeluk van de bewoners van onze projecten.

#samen #woningbouw #ontwikkelen #team

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Samen naar het nieuwe normaal

Uitvoeringsagenda Wonen Vorige week ondertekende de VNG namens gemeenten, samen met elf andere partijen, de Uitvoeringsagenda Wonen. ‘Om jaarlijks 100.000 woningen te realiseren moet de