De handtekeningen zijn gezet 📝

Wij delen graag bijzonder nieuws met jullie! Hans de Groote heeft namelijk het directeursstokje overgegeven aan Nikè Ruijter. Zij heeft zijn aandelen overgenomen en per deze maand zijn Gertjan Reil en Nikè dus partners; de twee directeuren van Cittanova Bureau voor Planontwikkeling.

Wij kijken uit naar een fantastische samenwerking binnen deze nieuwe dynamiek. Ons hele team staat te springen om  Cittanova verder uit te bouwen en een bijdrage te leveren aan het woongeluk van de bewoners van onze projecten.

#samen #woningbouw #ontwikkelen #team

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Ontmoeten in het groen: samen doen!

Deze maand was het dan zover! Wij zijn samen met Sabine Megens-de Meza van WIJKR8CHT de bewoners van Hugo’s tuin aan de slag gegaan met

Onze collega Nikè aan het woord

GROEN EN GELUKKIG “Ik ben als stedenbouwkundige afgestudeerd aan de TU Delft. Stedenbouw trok mij het meest en dan in het bijzonder het ontwerpen van