Nieuwe collega

Met enthousiasme stellen wij onze nieuwe collega Jorn Pet aan u voor. Jorn start per 1 augustus aanstaande bij ons als Adviseur Stedelijke Ontwikkeling en sluit een uitgebreid, leerzaam en vooral plezierig hoofdstuk af bij de Gemeente Lelystad.

Jorn brengt een schat aan ervaring en expertise mee wat betreft gebiedsontwikkeling, gemeentelijke politieke processen en het behalen van lange termijn ontwikkelingsdoelen van een gemeente. Wij zijn er daarom ook van overtuigd dat Jorn een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze organisatie én aan de interim projecten bij toekomstige opdrachtgever.

Mocht je weer willen weten over of interesse hebben in een mogelijke samenwerking met Jorn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

📧 info@cittanova.nl
📞 06 – 27 39 94 13

#team #woningbouw #werven #lelystad

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Heb jij onze nieuwsbrief al gelezen?

In onze nieuwsbrief vertellen wij over de succesvolle Buurtschap Waaranders informatiebijeenkomst en een interessant gesprek met de wethouders Grimbergen en Broekema. Wil jij onze nieuwsbrief