Nieuwe collega

Een warm welkom voor Sander Koekoek die met een indrukwekkende bagage aan expertise ons team verrijkt in de functie van Projectontwikkelaar / Adviseur Stedelijke Ontwikkeling.

Na zijn studie Bouwkunde heeft hij een aantal jaren bij aannemers gewerkt en maakte hij daarna de overstap naar de woningbouwcorporaties. Een periode van dertien jaar waarin hij een grote verscheidenheid aan projecten met veel succes heeft ontwikkeld en gerealiseerd.

Nadat hij de afgelopen jaren als Ontwikkelmanager bij Van Wijnen werkzaam is geweest heeft hij besloten om zich bij team Cittanova aan te sluiten. In deze nieuwe functie richt hij zich op projectmanagement bij gemeentes en corporaties én op het uitbreiden van het succes van ons woonconcept Buurtschap Waaranders.

Vanwege zijn uitgebreide werkervaring, kennis van de markt en ervaring met woningbouw zijn wij ervan overtuigd dat Sander een waardevolle bijdrage zal leveren aan onze projecten en het succes van Cittanova.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking met Sander aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

📧 info@cittanova.nl
📞 06 – 12 65 57 57

#team #woningbouw #werven #lelystad #detacheren

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Samen naar het nieuwe normaal

Uitvoeringsagenda Wonen Vorige week ondertekende de VNG namens gemeenten, samen met elf andere partijen, de Uitvoeringsagenda Wonen. ‘Om jaarlijks 100.000 woningen te realiseren moet de