Wij zijn officieel eigenaar van CittaNova®

Trots delen wij dat wij onze naam CittaNova® en ons logo formeel hebben ingeschreven bij Benelux Office for Intellectual Property (BOIP). Dit betekent dat wij nu ook officieel eigenaar zijn van het merk CittaNova®!

Alweer vijftien jaar leveren wij als CittaNova® een positieve bijdrage aan de maatschappij en specifiek aan onze woonomgeving op basis van onze missie “𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘥𝘶𝘶𝘳𝘻𝘢𝘮𝘦 𝘨𝘦𝘮𝘦𝘦𝘯𝘴𝘤𝘩𝘢𝘱𝘱𝘦𝘯 𝘤𝘳𝘦ë𝘳𝘦𝘯”. Met onze merkregistratie nemen we een vervolgstap in de professionalisering van ons bedrijf.

Meer weten over CittaNova®? Bekijk onze merkregistratie en de werkzaamheden (klassen) waarvoor wij deze hebben aangevraagd ➡ Ondernemers | Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (boip.int) of deze website.

#CittaNova #merkregistratie #registeredtrademark #professionalisering

Deel op LinkedIn

Lees ook:

Samen naar het nieuwe normaal

Uitvoeringsagenda Wonen Vorige week ondertekende de VNG namens gemeenten, samen met elf andere partijen, de Uitvoeringsagenda Wonen. ‘Om jaarlijks 100.000 woningen te realiseren moet de

Nieuwe collega

Een warm welkom voor Sander Koekoek die met een indrukwekkende bagage aan expertise ons team verrijkt in de functie van Projectontwikkelaar / Adviseur Stedelijke Ontwikkeling. Na zijn