Waar zijn wij goed in?!

Wij zijn niet alleen inzetbaar in het brede speelveld van de ruimtelijke ontwikkeling, maar ook gespecialiseerd in het verbinden van het fysieke met het sociale domein. Wij slaan bruggen tussen stad en landschap, wonen, welzijn en zorg, ontwikkelen en duurzaamheid, én tussen het sociaal en fysiek domein. Zo creëren wij nieuwe inzichten en kansen.

Het verbinden van het fysieke met het sociale domein is een actuele ontwikkeling die centraal staat in de adviestrajecten van onze projectmanagers. Maar ook onze collega’s Nadine Gernaat en Hilde Stahlie spelen hierin een grote rol. Zij zijn nauw betrokken bij de bewoners van onze projecten, weten wat er speelt binnen de buurtschappen en ervaren dagelijks de wisselwerking van de woonomgeving en haar bewoners. Zij hebben waardevolle kennis en ervaring opgedaan die essentieel is voor de toekomstige toekomstbestendige buurten.

Onze projectmanagers zijn dagelijks actief binnen de gebiedsontwikkeling, waar zij zich ook inzetten om het verband tussen de fysieke omgeving en gezondheid en welzijn te vertalen in concrete plannen. Want in de gebiedsontwikkeling komen het fysieke domein en sociale domein nu echt bij elkaar.

Wij adviseren en vertegenwoordigen onze opdrachtgevers vanuit verschillende invalshoeken en beschikken over een uitgebreid netwerk. Voor elk project kunnen wij het juiste team samenstellen. Daarnaast verwelkomen we per 1 oktober aanstaande een nieuwe collega, die ons team versterkt met nog meer kennis en expertise. Meer details hierover volgen binnenkort!

Deel op LinkedIn

Lees ook: