Jorn Pet

Jorn heeft Sociale Geografie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam.

Na het afronden van zijn studie is hij als projectmanager gestart bij de gemeente Lelystad en in die functie heeft hij in zeventien jaar een grote verscheidenheid aan projecten aangestuurd.

Hij heeft als projectmanager vooral veel ervaring  met (complexe) gebiedsontwikkeling voor de woonwijk Warande en als gemeentelijk project- en programmamanager voor de uitbreiding van Lelystad Airport en het omliggende bedrijventerrein Lelystad Airport Businesspark.

Daarnaast heeft Jorn een aantal strategische adviesfuncties vervuld. Als bestuursadviseur voor twee wethouders heeft hij zijn bestuurlijke sensitiviteit verder versterkt. Als concernstrateeg voor het fysiek domein was hij strategisch adviseur voor directie en college en vertegenwoordigde hij de gemeente Lelystad op directieniveau binnen de regionale samenwerking binnen Flevoland en de Metropool Regio Amsterdam.

Zijn meest recente werkervaring heeft hij opgedaan als programmamanager voor het gemeente brede Rijk-regio programma Lelystad Next Level. In deze functie was hij verantwoordelijk  voor dit integrale programma van de gemeente Lelystad, de provincie Flevoland en het Rijk (BZK). Dit programma richt zich op het in balans doorgroeien van Lelystad naar 120.000 inwoners.

 

 

Contact