Sander Koekoek

Sander heeft Bouwkunde gestudeerd aan de Hogeschool Midden Brabant. In aanvulling hierop heeft hij in de loop der jaren diverse trainingen en opleidingen gevolgd op het gebied van conceptontwikkeling, projectontwikkeling, bedrijfskunde en management.

Na een aantal jaren bij aannemers gewerkt te hebben maakte hij de overstap naar de woningbouwcorporaties. Een periode van dertien jaar waarin hij een grote verscheidenheid aan projecten met veel succes heeft ontwikkeld en gerealiseerd. Van 2020 tot 2023 werkte hij als ontwikkelmanager bij Van Wijnen in Lelystad. Daar werkte hij aan diverse gebiedsontwikkelingen in Lelystad en Dronten, zoals Parkwijk en Havenkade. Bij het project Zaankwartier in Wormerveer was hij de verbindende factor tussen de ontwikkelcombinatie en de woningcorporatie met een project van 200 woningen in een complexe gebiedsontwikkeling.

Met zijn kennis van de markt en ervaring met woningbouw heeft Sander een belangrijke bijdrage geleverd aan het concept ‘alles op een rijtje’, een mogelijke oplossing voor stedelijke verdichting zonder hoogbouw, gebaseerd op data van woningzoekende.

In november 2023 heeft hij zich aangesloten bij het team van Cittanova Bureau voor Planontwikkeling. Hij richt hij zich op projectmanagement bij gemeentes en corporaties, maar ook op het uitbreiden van het succes van het woonconcept Buurtschap Waaranders.

 

 

Contact